Játékszabályzat

1. A verseny időtartama

2020. március 20. és április 17. között

2. A részvétel feltételei

A versenyen 3 fős csapatok vesznek részt. A versenyen bármely felsőoktatásban tanuló vagy friss diplomás (maximum 3 éve végzett) részt vehet. A versenyen 18 év alatti személy nem vehet részt.

3. A versenyen történő továbbjutás menetrendje

A Diák Menedzsment Bajnokság 4 fordulóból áll. A pontos dátumok az időzítés oldalán található.

Az első lépés az online tesztforduló, mely opcionális és nem számít a verseny eredményébe. Ez egy lehetőség a versenyzők számára a szimuláció kipróbálására, tét nélkül.

A második lépcső a verseny regionális selejtezője. A selejtező online lesz megtartva, de ugyanúgy megmarad regionális. Minden csapat részt vesz egy (és csakis egy!) élő selejtező fordulón. Részletek az időzítés/selejtezők oldalon. A selejtezőn a résztvevőket virtuális piacokra sorsoljuk. A szimulációban megadott mérőrendszer alapján kell megszerezni az első helyet a piacon. Minden piacgyőztes biztosan továbbjut a középdöntőbe.

A középdöntőt online szervezzük meg. A résztvevőket virtuális piacokra sorsoljuk. A szimulációban megadott mérőrendszer alapján kell megszerezni az első helyet a piacon. Minden piacgyőztes továbbjut az élő döntőbe.

A döntőbe a középdöntő 10 legjobb csapata jut tovább. A döntőben a megadott feladatok teljesítése alapján a döntő zsűrije határozza meg a végső sorrendet.

4. A verseny ezüst támogatói

BP

Loxon Solutions

Process Solutions

5. Ügyfélszolgálat

Kérdéseket a dmb@diakverseny.hu e-mail címre várjuk.

6.  A verseny szervezője

EcoSim Üzleti Szimulációk Kft.

ecosim.hu

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom