Ezüst támogatók:

Verseny

A Diák Menedzsment Bajnokság idén egy sícentrum világába kalauzolja el a résztvevő csapatokat, ahol egy szálloda és a hozzátartozó sípálya menedzselése lesz a feladat.

A bajnokság során a virtuális SnowHotel vezetőiként pénzügyeket, marketinget, HR-t és projektmenedzsmentet érintő, különböző stratégiai kérdésekben kell döntéseket hoznia a csapatoknak, szem előtt tartva a megtérülés és nyereségesség kérdéseit is. 

Az idei Diák Menedzsment Bajnokság aktuális szimulációját, az online tesztforduló során a regisztrált versenyzők kipróbálhatják tét nélkül, hogy az online selejtezőn már felkészülten vehessen részt.
 
Az élő regionális selejtezők a kialakult helyzetre való tekintettel sem maradnak el, de online lesznek megtartva. 
 
Végül a döntőn a 10 legjobb csapat küzdhet meg az első helyért.
 
Kövesd az eseményeket folyamatosan Facebookon!

 

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Résztvevőnk, leendő Versenyzőnk, ezúton szeretnék tájékoztatni, hogy a koronavírus miatt bevezetett korlátozó intézkedések és az elővigyázatosság jegyében módosul a verseny levezetése:

- selejtezőket online fogjuk megtartani;

az online középdöntőt ezek nem befolyásolják;

ha előírják vagy szükséges az élő döntők időpontját határozatlan időre elhalasztjuk, a járvány megszűnéséig, vagy online tartjuk meg.

Minden esetleges változásról az érdeklődőket a weboldalon, a résztvevőket e-mailben is mindig időben tájékoztatni fogjuk.

Köszönjük a megértést, és ez ne tántorítson el a részvételtől!

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom