Tata Consultancy Services

Fődíj: Tréningcsomag 450 000 Ft értékben az első 3 csapat tagjainak

 

CÉGÜNK BEMUTATÁSA

A TATA Consultancy Services (TCS) a világ egyik legmeghatározóbb vállalata, globális szinten a legnagyobb munkáltató, első helyen áll az ügyfél elégedettség mérésekben és a legerősebb brand az IT szolgáltatások piacán. Ha kíváncsi vagy, milyen lehetőségek várnak rád nálunk, olvass tovább!

A TCS világszerte 45 országban, 6 kontinensen több mint 390 000 kiválóan képzett szakembert foglalkoztat. Magyarországon, a több mint 2000, 70 különböző nemzetiségű fiatalt foglalkoztató központjában 36 nyelven dolgozhatsz sokszínű területeink egyikén, egy összetartó és vidám csapat tagjaként igazi multikulturális környezetben.

A cég Budapesten működő globális szolgáltató központja 2001-ben kezdte meg működését, és azóta egy rendkívül széles porfóliót sikerült kiépítenie, több mint 56 globális és európai ügyfél számára nyújt szolgáltatást pézügy, pénzügyi elemzés, számvitel, piacelemzés, HR, informatikai tanácsadás, IT szolgáltatás, valamint gyógyszerhatásvizsgálat területén is.

Ezenkívül fontosnak tartjuk a fiatalabb generációk tapasztalatszerzésének támogatását ezért egy olyan gyakornok rendszer működik nálunk, amit direkt az Y generáció megújult elvárásai alapján szerveztünk meg. A változatos feladatok mellett lehetőség van a munkakörök közötti rotálásra és akár külföldi munkavégzésre is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, látogasd meg a karrier vagy facebook oldalunkat, ahol kedvedre böngészhetsz az aktuális állásajánlataink között! Be part of our colorful team!

Facebook: TATA Consultancy Services Hungary

Karrier oldal: www.myTCScareer.com

 

AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE VÁRJUK JELENTKEZÉSEDET:

A Business Process Solutions (BPS) területén kiemelt karrierlehetőséget kínálunk a több nyelven (Angol + egy másik idegen nyelv) beszélő közgazdász végzettséggel és/vagy pénzügyi tapasztalattal rendelkező fiatalok számára.

 

Akik az IT Infrastructure Services (IT IS) Helpdesk területen képzelik el jövőjüket, azok számára lehetőség adódik kipróbálni magukat az ügyfélszolgálat világában és nyelvtudásukat használva támogatást nyújtani külföldi partnereink számára.

 

Az IT területén folyamatosan várjuk olyan szakemberek jelentkezését, akik az alábbi alkalmazásokban kellő ismeretekkel rendelkeznek ahhoz, hogy támogatást nyújtsanak ügyfeleinknek: Java, .NET, C++, C#, Sharepoint, Windows System Admin, Oracle és Business Intelligence, stb.

 

Life Science területünkön gyógyszer mellékhatás-vizsgálattal foglalkozunk (Pharmacovigilance). Ezen területre egészségtudományi illetve természettudományi végzettséggel rendelkező munkavállalók jelentkezését várjuk. (http://www.mytcscareer.com/life-science-job-opportunities/

 


Azok számára, akik emberekkel szeretnek foglalkozni, a HR Outsourcing területet javasoljuk, ahol globális ügyfelek számára nyujtunk HR szolgáltatást. (http://www.mytcscareer.com/hr-outsourcing-services-job-opportunities/
Internship programunk rugalmas időbeosztásban nyújt lehetőséget aktiv hallgatói jogvszonnyal rendelkező diákok számára a különböző területeinken való elhelyezkedéshez, a gyakorlat megszerzéséhez. (http://www.mytcscareer.com/internship-special-programs-job-opportunities/
Akik inkább a támogató területek egyikén szeretnének elhelyezkedni, a Corporate Functions területünkön érdemes nézelődni, hiszen itt is szoktak lenni nyitott pozicioink. (http://www.mytcscareer.com/corporate-functions-job-opportunities/

 

 

Mi rád gondoltunk, ne késlekedj! Tájékozódj tovább és töltsd fel jelentkezésed a www.mytcscareer.com karrieroldalunkon!

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
TCS
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom