Mathias Corvinus Collegium

A Mathias Corvinus Collegium az oktatást kiegészítő, Nyugat-Európában már régóta eredményesen működő, magas színvonalú képzési formát valósít meg Magyarországon és a határon túli régiókban az általános iskola felső tagozatától kezdve az egyetemi képzésig. Intézményünkben kiemelkedően tehetséges diákok tanulnak, akik egy dinamikusan fejlődő csapatot alkotva fontos és értékes célok megvalósításán dolgoznak. Az MCC így, egy Magyarországon és a világon is egyedülálló értékközösséget alkot. 

Az MCC a fiatal tehetségek oktatásával, nevelésével és felkarolásával minőségi tehetséggondozást végez: felelős értelmiséget nevel. Mindezt elismert hazai és nemzetközi professzorok, szakemberek segítségével tesszük. Az alapítás óta eltelt több mint húsz év alatt az MCC Magyarország legkiválóbb, Európában is elismert interdiszciplináris képzőhelyévé vált.

Kétezer tagból álló közösségünkben a Kárpát-medence szinte minden területéről találni hallgatókat, akiknek szociális helyzetüktől függetlenül támogatást nyújtunk abban, hogy megéljék a bennük rejlő lehetőségeket.

 

                                                                  

www.mcc.hu

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
TCS
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom