Ezüst támogatók:

Loxon Solutions

Fődíj: 150 000 Ft értékű műszaki utalvány
 
 

Mivel foglalkozunk?

A Loxon Solutionst fiatal magyar szakemberek alapították 2000-ben start-up cégként. A Loxon mára dinamikusan fejlődő nemzetközi szoftvercég, ami a világ 30 országába szállítja megoldásait. Saját termékeket fejlesztünk, és bevezetjük azokat közeli és távoli ügyfeleknek, akik nemzetközi bankok és bankcsoportok. A Loxon szoftver csomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó igényeit, és ebben egyedülálló a világon. A célunk nem kevesebb, mint legjobbnak lenni abban, amit csinálunk.

Kik az ügyfeleink?

A Loxon ügyfelei vezető nemzetközi bankok és bankcsoportok Magyarországon, a CEE régióban - Ausztriában, Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szerbiában, Romániában, Albániában -, a CIS régióban - Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban, Azerbajdzsánban -, a MEA régióban - Törökországban, Egyiptomban, Jordániában, Egyesült Arab Emirátusokban, Bahreinban, Szaud-Arábiában, Libanonban, valamint az APAC régióban – Vietnámban, Indiában, Indonéziában, Pakisztánban és Szingapúrban. Az ügyfelek és országok száma folyamatosan, évről évre bővül.

 

Hogyan dolgozunk?

Fiatal, dinamikus csapatban üzleti elemzők és fejlesztők  és tesztelők dolgoznak együtt a projektek sikeréért. A projektek vízesés modell szerint, mérföldkövekből épülnek fel, a mérföldköveken belüli részfeladatokat elemi szintre bontva, Scrum módszertan szerint valósítjuk meg.

A közgazdász, gazdaságinformatikus végzettségű üzleti elemzők tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel, az ő feladatuk az üzleti specifikáció elkészítése, a logikai rendszertervezés, az üzleti modellezés, a rendszerek felhasználói tesztelése, a hibajelzések kezelése, valamint a rendszer üzleti dokumentációjának elkészítése.

A többnyire műszaki informatikus vagy programtervező informatikus végzettségű Java fejlesztők feladata az üzleti logika és az interface-ek programozása Enterprise Java technológiával, az elkészített programok fejlesztői tesztelése, és a fejlesztési, illetve műszaki dokumentációjának elkészítése. A munka során UML modellező eszközt, Enterprise Java komponenseket, a feladatkiosztásra Jira rendszert használunk. 

Milyen a csapat?

A Loxon csapat lelkes, fiatal, tehetséges szakemberekből, és a tudás átadására nyitott, nagy tapasztalatú architektekből és tanácsadókból áll. A 250 fős csapat átlagéletkora 29 év, a csapat harmada 26 év alatti fiatal. A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség.

Van lehetőség a tanulásra és előrelépésre?

Pályakezdő közgazdászként, vagy közgazdász hallgatóként üzleti elemző pozíciót ajánlunk számodra, ahol mentori program segítségével, projektekbe bekapcsolódva sajátíthatod el a szükséges banki üzleti tudást és az informatikai rendszertervezési ismereteket.  
Pályakezdő műszaki informatikusként, vagy informatikus hallgatóként Java fejlesztő pozíciót ajánlunk számodra, amennyiben stabil Java nyelvi alapokkal rendelkezel.  Pályakezdő Java fejlesztőként mentori program segítségével, projektekbe bekapcsolódva tökéletesítheted tudásodat Enterprise Java környezetben.
A tanulmányok mellett folyamatos, heti 30 órás, valódi projekt munkát kínálunk, a piacon szokásos gyakornoki programoknál és diákmunkáknál jobb bérezés mellett. A tanulmányok végeztével a hallgatóként megkezdett karrier folytatódik, a szakmai fejlődéssel párhuzamosan halad előre a munkatársak besorolása, az üzleti elemző pozíciótól a vezetői szintekig 15 besorolási szinten keresztül. Hosszú távú, stabil karrierpályát és folyamatos szakmai kihívást biztosítunk.

Utazhatok is?

A projekteket 3-5 fős csapatokban valósítjuk meg. A projektek során a projekt csapatok – az online kommunikáció mellett - rendszeresen kiutaznak az ügyfélhez, a legtöbb utazás a tervezési és a szállítási szakaszban szükséges. A munkatársaink a hosszabb kint tartózkodás helyett néhány napos, egy-egy hetes utazások során, éves szinten 1500 napot töltenek külföldön.  Némi tapasztalatot szerezve a Loxon munkatársaként minden bizonnyal Te is eljuthatsz külföldre, más országokat és kultúrákat ismerhetsz meg.

Ha kedvet érzel, hogy csatlakozz a csapathoz, kipróbálnád magad nemzetközi projekteken és úgy érzed, hogy hozzá tudsz tenni a Loxon sikereihez a világban, jelentkezz hozzánk!

Nyitott pozíciók

 

Jelentkezés: jobs@loxon.eu

Loxon Solutions Zrt. 1134. Budapest, Lőportár u. 20/b.

www.loxon.eu

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
TCS
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom