Ezüst támogatók:

Loxon Solutions

Fődíj: 150 000 Ft értékű műszaki utalvány
2. csapat díja: 100 000 Ft értékű műszaki utalvány
3. csapat díja: 50 000 Ft értékű műszaki utalvány
 
 

Mivel foglalkozunk?

A Loxon Solutionst fiatal magyar szakemberek alapították 2000-ben start-up cégként. A Loxon mára dinamikusan fejlődő nemzetközi szoftvercég, amely a világ több mint 30 országába szállítja megoldásait. Saját fejlesztésű termékeinket nemzetközi banki ügyfeleink igényeinek megfelelően testreszabjuk, majd bevezetjük. A Loxon szoftvercsomag a világon egyedülálló módon lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó igényeit. Célunk nem kevesebb, mint világelsőnek lenni ezen a területen.

Kik az ügyfeleink?

A Loxon ügyfelei vezető nemzetközi bankok és bankcsoportok Magyarországon, többek között a CEE régióban - Ausztriában, Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szerbiában, Romániában, Albániában -, a CIS régióban - Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban, Azerbajdzsánban -, a MEA régióban - Törökországban, Egyiptomban, Jordániában, Egyesült Arab Emirátusokban, Bahreinban, Szaud-Arábiában, Libanonban, valamint az APAC régióban – Vietnámban, Indiában, Indonéziában, Pakisztánban és Szingapúrban. Az ügyfelek és országok száma folyamatosan, évről évre bővül.

Hogyan dolgozunk?

Fiatal, dinamikus csapatban üzleti elemző és informatikus kollégáink dolgoznak együtt a projektek sikeréért, melyeket az agilis módszertan eszköztárát felhasználva valósítanak meg. A csapatok nagyfokú autonómiát élveznek a számukra hasznosnak és megfelelőnek bizonyuló eszközök kiválasztásában.

A többnyire közgazdasági háttérrel rendelkező üzleti elemző kollégáink igen sokrétű és komplex feladatkört látnak el, így többek között a logikai rendszertervezés, az üzleti modellezés, valamint a rendszerek felhasználói tesztelése is részét képezi mindennapjaiknak.

A Java fejlesztő munkatársaink elsődleges feladata az üzleti logika és az interface-ek programozása Enterprise Java technológiával, az elkészített programok fejlesztői tesztelése és a fejlesztési, illetve műszaki dokumentációjának elkészítése. A munka során UML modellező eszközt, Enterprise Java komponenseket, a feladatkiosztásra Jira rendszert használunk. 

Milyen a csapat?

Csapatunk lelkes, rátermett, tehetséges szakemberekből és a tudás átadására nyitott, nagy tapasztalatú architektekből és tanácsadókból áll. A közel 250 fős csapat átlagéletkora 31 év, a csapat negyede 27 év alatti fiatal. Legfőbb értékeink az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség.

Van lehetőség tanulásra és előrelépésre?

Pályakezdő közgazdászként vagy közgazdász hallgatóként üzleti elemző pozíciót ajánlunk számodra, amelyben mentori program segítségével, projektekbe bekapcsolódva sajátíthatod el a szükséges banki üzleti tudást és az informatikai rendszertervezési ismereteket. 

Pályakezdő műszaki informatikusként vagy informatikus hallgatóként Java fejlesztő pozíciót ajánlunk számodra, amennyiben stabil Java nyelvi alapokkal rendelkezel.  Pályakezdő Java fejlesztőként mentori program segítségével, projektekbe bekapcsolódva tökéletesítheted tudásodat Enterprise Java környezetben.

Tanulmányaid mellett folyamatos, heti 30 órás, valódi projekt munkát kínálunk, a piacon szokásos gyakornoki programoknál és diákmunkáknál felelősségteljesebb feladatokkal, jobb bérezés mellett. Tanulmányaid végeztével pedig a hallgatóként megkezdett karriered folytatódik, hiszen mi folyamatos szakmai kihívások biztosítása mellett hosszútávra tervezünk csapattagjainkkal.

Utazhatok is?

A projekteket 6-10 fős agilis csapatokban valósítjuk meg, amelyek során az érintett kollégák – az online kommunikáció mellett - rendszeresen kiutaznak az ügyfélhez, a legtöbb utazás a tervezési és a szállítási szakaszban szükséges. Munkatársaink a hosszabb kint tartózkodás helyett néhány napos, egy-egy hetes utazások során éves szinten 1500 napot töltenek külföldön. 

Amennyiben kedvet érzel, hogy kipróbáld magad nemzetközi projekteken, és részese lennél a Loxon nemzetközi sikereinek, jelentkezz hozzánk! Bízunk benne, hogy minél hamarabb csapatunk tagjaként köszönthetünk téged!

Ha kedvet érzel, hogy csatlakozz a csapathoz, kipróbálnád magad nemzetközi projekteken és úgy érzed, hogy hozzá tudsz tenni a Loxon sikereihez a világban, jelentkezz hozzánk!

Nyitott pozíciók

Jelentkezés: jobs@loxon.eu
Loxon Solutions Zrt. 1134. Budapest, Lőportár u. 20/b.
www.loxon.eu

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom