Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium

A Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium 2007-ben alakult meg a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karon. A Szakkollégium jelenleg 2020 év elején 36 fő aktív taggal rendelkezik.

A szervezet életét három alappillér határozza meg: közösség, szakmaiság és a társadalmi érzékenység. A Szakkollégium lehetőséget ad különféle szabadidős tevékenységek, programok, táborok megszervezésére, s ezeken való részvételre és nem utolsó sorban csapatépítésre. Segíti a tagokat, az érdeklődési körük (pénzügy, marketing, menedzsment, turizmus, stb.) jobb megismeréséhez, s lehetőséget ad, hogy a különböző területeken elmélyítsék tudásukat. Közgazdasági karon dolgozó és külsős oktatók gazdasági témákban tartanak kurzusokat, szakmai előadásokat.

A Szakkollégium tagjai rendszeresen részt vesznek, és eredményesen szerepelnek az egyetemi szintű, országos esettanulmányi versenyeken is. Az egyetem hallgatóinak lehetősége van a Szakkollégium jótékonysági programjain, rendezvényein, vitaestjein részt venni.

Weboldal

Facebook

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom