Ezüst támogatók:

HVG

A HVG Kiadó Magyarország meghatározó független, hiteles és innovatív tartalomszolgáltatója. Magazinokat, időszaki kiadványokat, könyveket jelentet meg, valamint internetes portálokat, mobil oldalakat üzemeltet.

A HVG Kiadó fő terméke az 1979 óta működő HVG hetilap.  Legnagyobb elérésű platformjuk a hvg.hu, ahol havonta közel 3 millió ember tájékozódik híreikből és elemzéseikből. A HVG rendezi Magyarország legnagyobb karrierrendezvényét, a HVG Állásbörzét, a legjobb kalandokat kínáló Agymenők Élménynapot, és a Budapest Autó Showt is. A HVG Könyvek pedig mára az egyik legnagyobb kiadóként jelentet meg népszerű könyveket különböző témakörökben, a menedzsmenttől a pszichológián át az életrajzokig.

A kiadó legfőbb célja, hogy látványos, közérthető és érdekes multimédiás tartalmat kínáljanak és közösséget építsenek olvasóikkal és vásárlóikkal.

Légy tájékozott, fizess elő a HVG-re!

Megrendelés: bolt.hvg.hu

 

 hvg.hu

hvgallasborze.hu

agymenok.hvg.hu

budapestautoshow.hu

hvgkonyek.hu

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom