Támogatók:

ExxonMobil

Fődíj: 150 000 Ft értékű Dechatlon utalvány a csapatnak
2. csapat díja: 90 000 Ft értékű Dechatlon utalvány
3. csapat díja: 60 000 Ft értékű Dechatlon utalvány
 
 

Az ExxonMobil a világ egyik legnagyobb, magántulajdonban lévő energiaipari vállalata. Világszerte valamennyi hozzáférhető termelőterületen foglalkozunk olaj- és gázkutatással, fejlesztéssel és termeléssel. Vállalatunk emellett világelső az üzemanyag-finomításban és a motorolajok előállításához használt alapolajok gyártásában. Több mint 20 országban folytatunk finomítói tevékenységet, valamit közel 100 országban számos töltőállomást üzemeltetünk, és a világon majd’ mindenhol értékesítünk kenőanyagokat. A fogyasztók leginkább az Exxon, Mobil, Esso márkaneveinkről ismernek minket.

Az ExxonMobil világszerte üzemelteti szolgáltatási központokból álló hálózatát, mely globális vállalatainkat és vevőinket támogatja. Már több, mint 15 éve foglalkoztatjuk az egyik legsokszínűbb munkavállalói közösséget budapesti irodánkban, ahol informatikai, pénzügy-számviteli, illetve üzem- és kenőanyag részlegünkre keresünk jó nyelvtudással rendelkező frissdiplomásokat és gyakornokokat. A Magyarországon levő fővárosi iroda, 2020-ban megkapta az Év Kiválósági Központja elismerést es sikereinket továbbá igazolja, hogy folyamatosan növekvő csapatainknak 2022-től a Pillar irodaház biztosit helyszint egy nagyobb, új és modern környezetben.

Karrier lehetőségekről bővebben itt olvashatsz!

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
ExxonMobil
Állásajánlat
Loxon
Állásajánlat
Process Solutions

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom