Ezüst támogatók:

BP

Fődíjak: 400.000 Ft értékben választható tréningcsomag a BP Academy kínálatából a legjobb csapatok tagjainak.

Globális energiaipari vállalkozás vagyunk, részt veszünk a világunkat vezető összetett energiarendszer minden szegmensében. A mai növekvő világ egyre több energiát igényel, mindezt viszont az alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövő felé vezető úton. A BP kollégái több mint 100 éve igyekeznek kiszolgálni a világ folyamatosan változó igényeit. Minden nap arra törekszünk, hogy új lehetőségeket találjunk a hő, a fény és a mobilitás szolgáltatására és ezáltal segítsük az embereket folyamatosan fejlődni. 

Magyarországon a BP integrált részeként működő szolgáltató központunkat üzemeltetjük. Kollégáinkkal a világ legösszetettebb kihívásaira keressük a megoldásokat minden nap  és a BP-értékeknek megfelelően arra törekszünk, hogy segítsük a világ növekvő energiaigényét kielégíteni, miközben csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást. A budapesti és a szegedi irodáinkban ügyfélszolgálati, pénzügyi, számviteli, beszerzési, HR-szolgáltatási és egyéb területeken dolgozunk - megoldásokat kínálva a BP üzleti egységei számára. Csatlakozz csapatunkhoz és formáld karriered egy támogató, előremutató környezetben, hogy közösen alakíthassuk a jövőt.

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom