Budapest Business Club

A Budapest Business Club a Corvinus Egyetem egyik legaktívabb és legtöbb hallgatót vonzó diákszervezete, amely főként aktuális üzleti tematikájú előadások és konferenciák szervezésével foglalkozik.

Célunk, hogy egyetemünk hallgatói és a külsős érdeklődők számára betekintést nyújthassunk az üzleti világ kulisszái mögé.

Szervezetünk több, mint 80 aktív tagot számlál. Több nívós szakmai esemény és konferencia megszervezése és lebonyolítása áll már mögöttünk. Neves előadóinknak és erőfeszítéseinknek köszönhetően ma már az egyetemünk egyik legdinamikusabban fejlődő és legkiemelkedőbb diákszervezetévé váltunk, és ezt az iramot a minden félévben tovább erősítjük, mert hiszünk benne, hogy fejlődés a mindennapi világunk alapja.

A BBC célja, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, ezzel hozzájárulva az egyetemen tanultak kiegészítéséhez aktuális, érdekes témákban. Véleményünk szerint nagyon fontos az egyetemisták látókörének szélesítése, ezzel hozzájárulva a jövő generációjának fejlődéséhez. Szervezetünk igyekszik minden aktuális üzleti és gazdasági témában a szakma legfontosabb szereplőit elhívni, akik iparági tapasztalataiknak és felhalmozott tudásuknak köszönhetően hitelesek a hallgatók szemében.

Előadónk között szerepelt többek közt Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója, Tarlós István, Budapest főpolgármestere, Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője, Dombóvári István, humorista és Takács Ákos is, a RedBull magyarországi marketing menedzsere is.

Mottónk így szól: „Hozd ki egyetemi éveidből a maximumot!”. Ebben maximálisan hiszünk is, tagjaink egytől-egyig a magánéletben és a szakmai életben is kihozzák magukból a maximumot.

Egyéb infókat itt találhattok:

http://budapestbusinessclub.com/ és https://www.facebook.com/budapestbusinessclub/

 

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
TCS
Állásajánlat
Process Solutions
Állásajánlat
Loxon: Gyakornoki helyek!

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom