Támogatók:

AIESEC

Az AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett szervezete, mely világszerte 126 országban/tartományban van jelen. A szervezet célja: felelős mindennapi vezetők képzésén keresztül pozitív hatást gyakorolni környezetére, melyet nemzetközi programjain keresztül ér el, melyek során összeköti a fiatalokat a külföldi és a magyar non pofit, vállalati és oktatási szférával.

A Közgázon található irodánk évente közel 300 önkéntes vagy szakmai gyakorlati cserét bonyolít le, ezzel a nemezetköziséget mindennapjaink részévé varázsolva ad lehetőséget egy globális kapcsolati háló kiépítésére.

Tagjaink cserés lehetőségek szervezésével értékes tapasztalatokat szerezhetnek a sales, marketing vagy a HR területén, megtanulnak csapatban, majd csapatvezetőként dolgozni, ezzel is segítve elhelyezkedésüket a diploma szerzés után.

Ezt a fejlődési utat pedig egy igazán nagyszerű közösség tagjaként tehetik meg. Cserés programjaink mellett évente számos tábort és konferenciát is szervezünk tagjaink számára, továbbá kisebb eseményekkel is színesítjük tagságunk mindennapjait.

www.aiesec.hu

Aktuális hírek

Verseny
Miről szól?
Állásajánlat
ExxonMobil
Állásajánlat
Loxon
Állásajánlat
Process Solutions

Partnereink

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom